Toimikunnat
Kerhot
Pöytäkirjat
Edunvalvonta
Yhdistys
Hallitus
Pienryhmäohjaus ja kummitoiminta
Viestintä

Viestintä

Finanssi näkyy ja kuuluu

Finanssi ry:n pitkän tähtäimen suunnitelman tavoitteena on, että olemme Pohjois-Suomen näkyvin ja kuuluvin ainejärjestö vuoteen 2025 mennessä. 2021 viestinnällä pyritään tavoittamaan jäsenistö kattavasti eri kanavissa, lisäämään toiminnan läpinäkyvyyttä sisäistä viestintää kehittämällä, sekä viestimään toiminnastamme myös ulkoisille sidosryhmille. Uutena viestintäkanavana Finanssi on ottanut käyttöön LinkedInin, jonka kautta viestitään erityisesti sidosryhmille, sekä sisäisen LinkedIn -ryhmän tiedottamista varten.

Nettisivuiltamme löydät kattavasti tietoa niin ainejärjestöstämme, erinäisistä tapahtumista kuin opiskelustakin. Julkaisemme viikottain kaksi uutiskirjettä jäsenistöllemme: viikon alussa ilmestyvän, yleensä viikon tapahtumat sisältävän Viikkotiedotteen sekä viikon lopussa Työviikko-uutiskirjeen Finanssille tulleista työpaikkailmoituksista. Uutiskirjeet lähetetään Finanssin sähköpostilistalle, jota hoitaa viestintävastaava muiden viestintään liittyvien tehtävien ohessa. Jos sähköpostiosoitteesi puuttuu listalta tai jokin muu kysymys askarruttaa mieltä, ota rohkeasti yhteyttä!

Nettisivujen ja uutiskirjeen lisäksi julkaisemme lisäksi kuukausitiedotteen sosiaalisissa medioissa aina kuun alussa. Kuukausitiedotteesta löydät kätevästi kaikki kuukauden tapahtumat koottuna. Myös etusivun tapahtumakalenteria sekä erityisesti Facebookia kannattaa pitää silmällä, mikäli haluaa pysyä tapahtumista ajan tasalla!

Sosiaalinen media

Finanssi on erittäin aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Some-kanavistamme löydät tietoa pääasiassa erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Snapchat-tilillämme puheenvuoron ovat saaneet esimerkiksi hallituksen jäsenet, toimikunnat sekä vaihdossa olevat opiskelijat. Kannattaa siis ottaa kanavat seurantaan!

Finanssin some-kanavat:

 

Facebook-ryhmät

Sosiaalisen median lisäksi Finanssi ylläpitää erinäisiä ryhmiä niin Facebookissa kuin LinkedInissäkin. Alta löydät kaikki ryhmät kuvauksineen: