Toimikunnat
Kerhot
Pöytäkirjat
Edunvalvonta
Yhdistys
Hallitus
Pienryhmäohjaus
Viestintä

Toimikunnat

Finanssi ry:n toiminnan ytimessä ovat toimikunnat. Toimikunnat järjestävät ja kehittävät Finanssin toimintaa huolehtimalla esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Tältä sivulta löydät vuoden 2020 toimikuntien jäsenet sekä lyhyet tehtäväkuvaukset.

Toimikuntahaku järjestetään vuosittain marraskuussa heti syyskokouksen ja uuden hallituksen valinnan jälkeen. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan ensi vuonna Finanssin toimikunnassa, kannattaa seurailla toimikuntahaun alkamista syksyllä! Kysymyksiä kohdatessa voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@finanssi.org.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Kauppakorkeakoulun silmissä koulutuspoliittinen eli lyhyemmin kopo-toimikunta edustaa opiskelijoiden näkemystä opintojen nykytilasta. Kopo-toimikunnassa pääsetkin vaikuttamaan mm. opintojemme kehittämiseen ja tulevaisuuden ideointiin. Toimikunnan toisena tärkeänä tehtävänä on muodostaa Finanssin mielipide niin paikallisista, kuin kansallisista opintoihin liittyvistä asioista. Käytännössä toimikunta auttaa esimerkiksi hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa kannanottojen teossa, sekä joka keväisen OBS-kyselyn järjestämisessä ja raportoinnissa.

Koulutuspoliittiseen toimikuntaan kuuluvat vuonna 2020 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Lotta Leinonen

Jäsenet:
Emilia Hoikkaniemi
Elina Lukkarila
Kalle Kaisko
Kiia Kekäläinen

Julkaisutoimikunta

Julkaisutoimikunnan pääasiallinen tehtävä on auttaa hallituksen julkaisuvastaavaa kiltalehti Egonomin tekemiseen liittyvissä asioissa esimerkiksi ideoimalla ja kirjoittamalla artikkeleita sekä suunnittelemalla graafista ilmettä. Julkaisutoimikunnalla on lisäksi tärkeä tehtävä Finanssin viestinnässä tapahtumajulisteiden, haalarimerkkien sekä muun grafiikan suunnittelun muodossa. Toimikunnan vastuulla on myös tapahtumien valokuvaus sekä kuvagallerian ylläpito. Julkaisutoimikuntaan kuuluvat vuonna 2020 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Aatu Heikkonen

Jäsenet:
Matias Väyrynen
Juho Paloste
Robin Mäki

NESU-toimikunta

NESU-toimikunta järjestää Oulussa erilaisia NESU-tapahtumia sekä esimerkiksi kaikki Finanssi ry:n omat sitsit. Toimikunta tiedottaa nesulaisia muiden NESU-järjestöjen tapahtumista ympäri Suomen, pitää yllä ja kehittää NESU-kulttuuria Oulussa sekä järjestää muita, pienempiä tapahtumia finanssilaisille.

NESU-toimikuntaan kuuluvat vuonna 2020 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Juho Lahtinen

Jäsenet:
Eerika Anetjärvi
Henry McDougall
Minttu Varis
Enni Palovaara
Juho Väärä
Miikka Kuosmanen

Projektitoimikunta

Projektitoimikunnan tehtävänä on auttaa projektivastaavaa vuoden aikana järjestettävien suurempien tapahtumien suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi Öllövelli -approtapahtuma, Finanssi ry:n vuosijuhlat sekä yhteistyössä kauppakorkeakoulun sekä Oulun Ekonomien kanssa järjestettävä Nordic Spirit Forum -seminaari. Tehtäviä on laajalti aina tilojen varaamisesta työntekijöiden rekrytointiin, sponsoreiden hankintaan, ruokien sekä kokonaisvaltaisen ohjelman suunnitteluun.

Vuoden 2020 projektitoimikunta koostuu seuraavista jäsenistä:

Puheenjohtaja: Katariina Kuki

Jäsenet:
Kamaldeep Kaur Randhawa
Sanni Hökkä
Jemina Kotila
Julia Haavisto
Nina Karppinen

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävä on vastata Finanssin pitkäaikaisten varojen käytön suunnittelusta, tuottaa Finanssille informaatiota eri rahoitusinvestointimahdollisuuksista sekä vastata Fixindexin omistajaohjauksesta. Toimikunta toteuttaa erilaisia raportteja, kuten liiketoiminnan laajentamisen kustannuslaskelmia sekä osakeyhtiöön liittyviä verotuksellisia selvityksiä. Tämän lisäksi toimikunta suunnittelee nykyisen liiketoiminnan laajentamista sekä tekee arvioita kustannus- ja tuottolaskelmista. Toimikunta myös valvoo Finanssin sijoittajaklubin toimintaa.

Taloustoimikuntaan kuuluvat vuonna 2020 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Samuli Virtanen

Jäsenet:
Tero Kuusela
Joona Pulkkinen
Lauri Nikula

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunnan vastuulla on Finanssin tapahtumien ja bileiden suunnittelu ja toteutus niin finanssilaisille kuin kaikille opiskelijoille. Toteutuksessa apuna toimii Finanssin Biletiimi. Yksittäisten tapahtumien, kuten laskiaisen ja Rukan reissun lisäksi toimikunta työskentelee läpi vuoden muun muassa Poikkitieteellisten Haalaribileiden parissa. Vuoden 2019 tapahtumaoimikunnan panostaessa erityisesti tapahtumien ainutlaatuisuuteen se pyrkii myös jatkuvasti kehittämään Finanssin tapahtumatarjontaa entistä monipuolisemmaksi perinteitä ja laatua kunnioittaen.

Vuonna 2020 tapahtumatoimikuntaan kuuluvat seuraavat jäsenet:

Puheenjohtaja: Noora Arantola

Jäsenet:
Meeri Kokkonen
Julia Liukko
Niina Kekkonen

Yrityssuhdetoimikunta

Yrityssuhdetoimikunnan tehtävänä on vastata Finanssin suhteista paikalliseen yrityselämään, tuottaa Finanssin jäsenille etuja Oulun alueella sekä tuoda Finanssia ja finanssilaisia esille luotettavina yhteistyökumppaneina ja aikaansaavana ainejärjestönä. Käytännössä yrityssuhdetoimikunnan tehtäviin kuuluu auttaa yrityssuhdevastaavaa yritysyhteistyön eteenpäin viemisessä, kehittää ja ylläpitää etupiiri Violetin vyöhykkeen toimintaa sekä järjestää Helsingin excursio.

Yrityssuhdetoimikunta vuonna 2020:

Puheenjohtaja: Severi Kurtti

Jäsenet:
Pinja Huhtaniemi
Laura Pälve
Taru Nygård
Mari Pekkala

Viestintätoimikunta

Vuonna 2018 perustettu viestintätoimikunta huolehtii Finanssin sosiaalisen median kanavien, nettisivujen ja blogin ylläpidosta. Toimikunnan tehtäviin kuuluvat muun muassa Finanssin markkinointi sekä brändäys, tiedottaminen ja blogitekstien sekä muun sisällön laaja tuottaminen blogiin. Toimikunnalla on myös hyvin vapaat kädet toteuttaa esimerkiksi vloggausta, data-analytiikkaa sekä erilaisia some-tempauksia. Tämän lisäksi viestintätoimikunta auttaa viestintävastaavaa huolehtimaan yhdistyksen viestinnästä esimerkiksi työpaikkailmoitusten välittämisellä. Toimikunta myös huolehtii eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta, toteuttaa näissä liveviestintää sekä huolehtii yhteistyökumppaneiden näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa.

Viestintätoimikunta vuonna 2020:

Puheenjohtaja: Miikka Vuorela

Jäsenet:
Jenna Poranen
Milla Kaartinen
Siiri Eteläaho
Tia Rahkila

Kv- ja maisteritoimikunta

Vuonna 2019 Finanssille perustettiin uusi toimikunta: kv- ja maisteritoimikunta. Tämän toimikunnan tehtäviin kuuluvat Finanssin kansainvälisyyden lisääminen ja vaihto-opiskelijoista huolehtiminen sekä maisteri- sekä alumniverkostojen ylläpitäminen. Heidän tehtävänään on myös jatkuvasti kehittää Finanssin toimintaa näillä osa-alueilla. Kv- ja maisteritoimikunta tulee työskentelemään muun muassa tapahtumien luomisen ja järjestämisen parissa niin vaihto-opiskelijoille, maistereille kuin alumneillekin. Tärkeimpinä tapahtumina toimikunta järjestää Urapolut-tapahtuman sekä Finanssin ulkomaan excursion.

Kv- ja maisteritoimikunta vuonna 2020:

Puheenjohtaja: Elisabet Lakkala

Jäsenet:
Elisa Puolakanaho
Charlotta Littow
Anna Kanervo