Yhdistys
Hallitus
Viestintä
Toimikunnat
Kerhot
Pöytäkirjat
Edunvalvonta
Pienryhmäohjaus

Toimikunnat

Finanssi ry:n toiminnan ytimessä ovat toimikunnat. Toimikunnat järjestävät ja kehittävät Finanssin toimintaa huolehtimalla esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Tältä sivulta löydät vuoden 2019 toimikuntien jäsenet sekä lyhyet tehtäväkuvaukset.

Toimikuntahaku järjestetään vuosittain marraskuussa heti syyskokouksen ja uuden hallituksen valinnan jälkeen. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan ensi vuonna Finanssin toimikunnassa, kannattaa seurailla toimikuntahaun alkamista syksyllä! Kysymyksiä kohdatessa voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@finanssi.org.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Kauppakorkeakoulun silmissä koulutuspoliittinen eli lyhyemmin kopo-toimikunta edustaa opiskelijoiden näkemystä opintojen nykytilasta. Kopo-toimikunnassa pääsetkin vaikuttamaan mm. opintojemme kehittämiseen ja tulevaisuuden ideointiin. Toimikunnan toisena tärkeänä tehtävänä on muodostaa Finanssin mielipide niin paikallisista, kuin kansallisista opintoihin liittyvistä asioista. Käytännössä toimikunta auttaa esimerkiksi hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa kannanottojen teossa, sekä joka keväisen OBS-kyselyn järjestämisessä ja raportoinnissa.

Koulutuspoliittiseen toimikuntaan kuuluvat vuonna 2019 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Siiri Harju

Jäsenet:
Tero Kuusela
Lotta Leinonen
Antti Pennala
Cem Inan Unlu

Julkaisutoimikunta

Julkaisutoimikunnan pääasiallinen tehtävä on auttaa hallituksen julkaisuvastaavaa kiltalehti Egonomin tekemiseen liittyvissä asioissa esimerkiksi ideoimalla ja kirjoittamalla artikkeleita sekä suunnittelemalla graafista ilmettä. Julkaisutoimikunnalla on lisäksi tärkeä tehtävä Finanssin viestinnässä tapahtumajulisteiden, haalarimerkkien sekä muun grafiikan suunnittelun muodossa. Toimikunnan vastuulla on myös tapahtumien valokuvaus sekä kuvagallerian ylläpito. Julkaisutoimikuntaan kuuluvat vuonna 2019 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Julius Erkkonen

Jäsenet:
Annariina Anttila
Mikael Karppinen
Otto Nurmi

Maria Carolina Ruokostenpohja

NESU-toimikunta

NESU-toimikunta järjestää Oulussa erilaisia NESU-tapahtumia sekä esimerkiksi kaikki Finanssi ry:n omat sitsit. Toimikunta tiedottaa nesulaisia muiden NESU-järjestöjen tapahtumista ympäri Suomen, pitää yllä ja kehittää NESU-kulttuuria Oulussa sekä järjestää muita, pienempiä tapahtumia finanssilaisille.

NESU-toimikuntaan kuuluvat vuonna 2019 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Sami Rojo

Jäsenet:
Lauri Härkönen
Juho Lahtinen
Enni Palovaara
Joonas Siltari
Sallamaari Siponen
Saara Sutinen

Projektitoimikunta

Projektitoimikunnan tehtävänä on auttaa projektivastaavaa vuoden aikana järjestettävien suurempien tapahtumien suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi Öllövelli -approtapahtuma, Finanssi ry:n vuosijuhlat sekä yhteistyössä kauppakorkeakoulun sekä Oulun Ekonomien kanssa järjestettävä Nordic Spirit Forum -seminaari. Tehtäviä on laajalti aina tilojen varaamisesta työntekijöiden rekrytointiin, sponsoreiden hankintaan, ruokien sekä kokonaisvaltaisen ohjelman suunnitteluun.

Vuoden 2019 projektitoimikunta koostuu seuraavista jäsenistä:

Puheenjohtaja: Aliisa Ylikoski

Jäsenet:
Katariina Kuki
Severi Kurtti
Jemina Kotila
Aatu Suihkonen
Juho-Jaakko Yli-Ilkka

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävä on vastata Finanssin pitkäaikaisten varojen käytön suunnittelusta, tuottaa Finanssille informaatiota eri rahoitusinvestointimahdollisuuksista sekä vastata Fixindexin omistajaohjauksesta. Toimikunta toteuttaa erilaisia raportteja, kuten liiketoiminnan laajentamisen kustannuslaskelmia sekä osakeyhtiöön liittyviä verotuksellisia selvityksiä. Tämän lisäksi toimikunta suunnittelee nykyisen liiketoiminnan laajentamista sekä tekee arvioita kustannus- ja tuottolaskelmista. Toimikunta myös valvoo Finanssin sijoittajaklubin toimintaa.

Taloustoimikuntaan kuuluvat vuonna 2019 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Matias Väyrynen

Jäsenet:
Jermu Korvenheimo
Teemu Kylmäluoma
Sampo Remes

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunnan vastuulla on Finanssin tapahtumien ja bileiden suunnittelu ja toteutus niin finanssilaisille kuin kaikille opiskelijoille. Toteutuksessa apuna toimii Finanssin Biletiimi. Yksittäisten tapahtumien, kuten laskiaisen ja Rukan reissun lisäksi toimikunta työskentelee läpi vuoden muun muassa Poikkitieteellisten Haalaribileiden parissa. Vuoden 2019 tapahtumaoimikunnan panostaessa erityisesti tapahtumien ainutlaatuisuuteen se pyrkii myös jatkuvasti kehittämään Finanssin tapahtumatarjontaa entistä monipuolisemmaksi perinteitä ja laatua kunnioittaen.

Vuonna 2019 tapahtumatoimikuntaan kuuluvat seuraavat jäsenet:

Puheenjohtaja: Tia Rahkila

Jäsenet:
Elisabeth Lakkala
Milla Mettiäinen
Taru Nygård
Kristian Taavitsainen
Essi Väyrynen

Yrityssuhdetoimikunta

Yrityssuhdetoimikunnan tehtävänä on vastata Finanssin suhteista paikalliseen yrityselämään, tuottaa Finanssin jäsenille etuja Oulun alueella sekä tuoda Finanssia ja finanssilaisia esille luotettavina yhteistyökumppaneina ja aikaansaavana ainejärjestönä. Käytännössä yrityssuhdetoimikunnan tehtäviin kuuluu auttaa yrityssuhdevastaavaa yritysyhteistyön eteenpäin viemisessä, kehittää ja ylläpitää etupiiri Violetin vyöhykkeen toimintaa sekä järjestää Helsingin excursio.

Yrityssuhdetoimikunta vuonna 2019:

Puheenjohtaja: Reeta Jutila

Jäsenet:
Kiia Kekäläinen
Julius Patokoski
Venla Vidgren
Vilma Ylikauppila

Viestintätoimikunta

Vuonna 2018 perustettu viestintätoimikunta huolehtii Finanssin sosiaalisen median kanavien, nettisivujen ja blogin ylläpidosta. Toimikunnan tehtäviin kuuluvat muun muassa Finanssin markkinointi sekä brändäys, tiedottaminen ja blogitekstien sekä muun sisällön laaja tuottaminen blogiin. Toimikunnalla on myös hyvin vapaat kädet toteuttaa esimerkiksi vloggausta, data-analytiikkaa sekä erilaisia some-tempauksia. Tämän lisäksi viestintätoimikunta auttaa viestintävastaavaa huolehtimaan yhdistyksen viestinnästä esimerkiksi työpaikkailmoitusten välittämisellä. Toimikunta myös huolehtii eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta, toteuttaa näissä liveviestintää sekä huolehtii yhteistyökumppaneiden näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa.

Viestintätoimikunta vuonna 2019:

Puheenjohtaja: Elisa Lahtinen

Jäsenet:
Tuulia Kinnunen
Sonja Mehtälä
Emma-Noora Pihlajaniemi
Ella Rantamaa
Suvi Suominen

Kv- ja maisteritoimikunta

Kyseisenä vuonna 2019 Finanssille perustettiin uusi toimikunta: kv- ja maisteritoimikunta. Tämän toimikunnan tehtäviin kuuluvat Finanssin kansainvälisyyden lisääminen ja vaihto-opiskelijoista huolehtiminen sekä maisteri- sekä alumniverkostojen ylläpitäminen. Heidän tehtävänään on myös jatkuvasti kehittää Finanssin toimintaa näillä osa-alueilla. Kv- ja maisteritoimikunta tulee työskentelemään muun muassa tapahtumien luomisen ja järjestämisen parissa niin vaihto-opiskelijoille, maistereille kuin alumneillekin. Tärkeimpinä tapahtumina toimikunta järjestää Urapolut-tapahtuman sekä Finanssin ulkomaan excursion.

Kv- ja maisteritoimikunta vuonna 2019:

Puheenjohtaja: Sofia Gokkoeva

Jäsenet:
Roosa Harju
Anna Kanervo
Emmi Maalismaa