Yritysyhteistyö
Violetti Vyöhyke
Kumppanit

Kumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

 

   

Osuuskauppa Arina on pohjoisuomalainen päivittäis-, käyttö- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä hotelli- ja ravintolakaupan palveluja tarjoava yritys.

Arinaan voit tutustua muun muassa Kaupan ketjuliiketoiminta – kurssilla. Moni finanssilainen on luonut uraa S-ryhmässä muun muassa S-trainee ohjelman kautta. Kenties kovin Oulun yliopistolta valmistunut S-ryhmäläinen on Kuisma Niemelä, joka toimii tällä hetkellä SOK:n pääjohtajana.

Finanssilaisten taattu kantapaikka huolimatta viikonpäivästä!

Kaarle on yöbaari, jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa, naurua, iloa ja kiimaa. Kaupungin paras parittaja ja Yön Kuningas vuodesta 1972. Ulkopaikkakuntalaisille selvennetään vielä nimifaktaa sen verran että ravintolan nimi on Ravintola Kaarlenholvi jonka alakerrassa toimii Jumpru Pub, pihalla Patio (suomeksi terassi) ja yläkerrassa Kaarlenholvi. Tiivis tanssilattia täyttyy jo alkuillasta dj:n takoessa ilmoille tanssibiitit, räpit & rokit. Kaksi baaritiskiä palvelee janoisia asiakkaita ystävällisesti ja ripeästi. Oletpa liikkeellä yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä niin vuosisatoja vanhojen holvien alla sattuu ja tapahtuu aina, eikä koskaan tiedä kuka ihana ihminen tulee tänään vastaan…

Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan.. Kaikki kuitenkin tulevat kesällä Patiolle, se on varma.

Jumprun & Pation musiikimaestrona toimivat omat baarimestarimme jotka vuoronperään laativat illan soittolistan. Baarimestarin ja illan fiiliksestä riippuen saatat kuulla sulosointuja Stewie Wonderin ja Doorsin kautta Chisuun, reggaemutkan kautta Children of Bodomiin ja sieltä sitten Adelen, Oasiksen ja Kentin kautta Laila Kinnuseen. Luonnollisesti baarimestarit toteuttavat asiakkaiden biisitoiveita. Paitsi Yölintua, koska se on niin huono. Ainutlaatuisen osa Jumprun musiikkitarjontaa on Pianokabinetti tai kuten meillä sanotaan Jumprun Nahkat. Pianon, kahden kitaran ja kongojen säestyksellä lauletaan viikon jokaisena iltana sulassa sovussa Beatlesista PMMP:hen.

   

 

 

Hartwall on ollut Finanssin yhteistyökumppani maaliskuusta 2019 lähtien.

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Myös Hartwallin ja Finanssin yhteistyön taustalla on virkistää opiskelijoiden arkea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani.  Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

 

 

 

Oulun Osuuspankki on Finanssin uusin yhteistyökumppani. 

Yhteistyömme lisäksi tarjoamme myös Finanssin jäsenille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja, mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen sekä mielenkiintoisia ja haastavia urapolkuja vastavalmistuneille.  

Oulun Osuuspankki on yksi suomalaisen OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Saat meiltä apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä. Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit rauhassa keskittyä opiskelijaelämään.

Meitä Oulun OP:laisia finanssiammattilaisia on tänä päivänä noin 200; palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse sekä yhdeksässä toimipaikassa kasvotusten.

Olemme tukeneet Finanssilaisten opiskeluarkea vuodesta 2016 lähtien.

”Ylläty opiskelijaelämästä – älä sähkölaskustasi!”

Oulun Energia on 100 % suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja
puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi. Kannatamme myös kestävää energiantuotantoa ja
tavoitteenamme on olla 100 % hiilineutraali omassa energiantuotannossamme jo 2040-luvulla. Oulun
Energialla meitä työskentelee yli 400 ammattilaista. Rekrytoimme joka kesä noin 40 kesätyöntekijää eri tehtäviin. Tarjoamme myös vuosittain kymmenille eri alojen opiskelijoille harjoittelu- ja
opinnäytetyöpaikkoja. Katso avoimet työpaikat!

Eventilla on oululainen 2010 perustettu ohjelmistoyritys, joka tarjoaa tapahtumailmoittautumis- ja sähköisen lipunmyynnin palveluita verkossa. Eventillan toimitusjohtaja on pitkänlinjan finanssilainen, vuosien 2005 ja 2006 puheenjohtaja Pekka Huttunen. Eventilla pyrkii myös tarjoamaan työ-ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille.