Yritysyhteistyö
Violetti Vyöhyke
Kumppanit

Kumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

 

 

Osuuskauppa Arina on pohjoisuomalainen päivittäis-, käyttö- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä hotelli- ja ravintolakaupan palveluja tarjoava yritys.

Arinaan voit tutustua muun muassa Kaupan ketjuliiketoiminta – kurssilla. Moni finanssilainen on luonut uraa S-ryhmässä muun muassa S-trainee ohjelman kautta. Kenties kovin Oulun yliopistolta valmistunut S-ryhmäläinen on Kuisma Niemelä, joka toimii tällä hetkellä SOK:n pääjohtajana.

Finanssilaisten taattu kantapaikka huolimatta viikonpäivästä!

Kaarle on yöbaari, jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa, naurua, iloa ja kiimaa. Kaupungin paras parittaja ja Yön Kuningas vuodesta 1972. Ulkopaikkakuntalaisille selvennetään vielä nimifaktaa sen verran että ravintolan nimi on Ravintola Kaarlenholvi jonka alakerrassa toimii Jumpru Pub, pihalla Patio (suomeksi terassi) ja yläkerrassa Kaarlenholvi.

Tiivis tanssilattia täyttyy jo alkuillasta dj:n takoessa ilmoille tanssibiitit, räpit & rokit. Kaksi baaritiskiä palvelee janoisia asiakkaita ystävällisesti ja ripeästi. Oletpa liikkeellä yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä niin vuosisatoja vanhojen holvien alla sattuu ja tapahtuu aina, eikä koskaan tiedä kuka ihana ihminen tulee tänään vastaan…

Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan.. Kaikki kuitenkin tulevat kesällä Patiolle, se on varma.

Jumprun & Pation musiikimaestrona toimivat omat baarimestarimme jotka vuoronperään laativat illan soittolistan. Baarimestarin ja illan fiiliksestä riippuen saatat kuulla sulosointuja Stewie Wonderin ja Doorsin kautta Chisuun, reggaemutkan kautta Children of Bodomiin ja sieltä sitten Adelen, Oasiksen ja Kentin kautta Laila Kinnuseen. Luonnollisesti baarimestarit toteuttavat asiakkaiden biisitoiveita. Paitsi Yölintua, koska se on niin huono.

Ainutlaatuisen osa Jumprun musiikkitarjontaa on Pianokabinetti tai kuten meillä sanotaan Jumprun Nahkat. Pianon, kahden kitaran ja kongojen säestyksellä lauletaan viikon jokaisena iltana sulassa sovussa Beatlesista PMMP:hen.

Vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja
omistajilleen – tunnettu osaavasta henkilöstöstään.

Check-in 18-28 vuotiaille. Venytä enemmän irti rahoistasi.

Nordean Check-in-asiakkaana saat hyvän startin taloutesi hoitoon sekä monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista. Liity jo tänään, Check-in-asiakkuus ei maksa sinulle mitään, mutta tarjoaa sinulle monia rahanarvoisia etuja. www.nordea.fi/checkin

Kaupallisen alan opiskelijat ovat valinneet Nordean Suomen ihanteellisimmaksi työantajaksi jo toisena vuonna peräkkäin. Tutustu Nordean tarjoamiin urapolkuihin ja avoinna oleviin työtehtäviin. www.nordea.com/Ura

 

Pohjoista voimaa on sähkö- ja lämpöenergiaa meille kaikille, edullisesti, varmasti ja ympäristöystävällisesti.

Eventilla on oululainen 2010 perustettu ohjelmistoyritys, joka tarjoaa tapahtumailmoittautumis- ja sähköisen lipunmyynnin palveluita verkossa. Eventillan toimitusjohtaja on pitkänlinjan finanssilainen, vuosien 2005 ja 2006 puheenjohtaja Pekka Huttunen.

Eventilla pyrkii myös tarjoamaan työ-ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille.