Fuksisitsit

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08-09-2018
18:00

Tapahtumapaikka
Paikka X

Kategoriat


***IN ENGLISH BELOW***

Hyvät naiset ja herrat, on tullut aika heittää ne silitetyt kauluspaidat, Tiger of Swedenin pikkutakit ja nahkasalkut kaappiin, sillä NYT MENNÄÄN LUJAA! Kun vauhti alkaa saavuttaa valon nopeutta, ovat oikeanlaiset, olosuhteet kestävät varusteet avainasemassa. Akateemisuus ja muu turha sivistys saavat väistyä syrjään, kun tilalle tulevat nopeimmat kaapista löytyvät lasit ja liekkipipot.

Nyt lähtee. Nimittäin kaikkien aikojen vauhdikkaimmat bileet. Aika laittaa fuksiparkojen päät sekaisin. Kun uusille fukseille on opetettu sitsikulttuurin jalot tavat ja säännöt, on aika heittää ne, sekä kaikki muut sivistyneen yhteiskunnan tavat helvettiin ja heittäytyä vauhdin vietäväksi. Jos ei vielä tässä vaiheessa fuksiviikkoa, niin ainakin näiden sitsien jälkeen ollaan aika kuoseissa, sillä nämä ne ovat – Finanssin ikimuistoiset fuksisitsit vuosimallia 2018.

Kipaise siis juosten lähimarkettiin ja saavu joko klo 17:00 bussiasemalle tai 17:15 yliopistolle ja hyppää sitsibussin kyytiin. Ymmärrettävästi tällaisessa menossa bussit (emmekä me muut) voi odottaa hidastelijoita, joten ole ajoissa paikalla! Sitsien jälkeen bussit kyydittävät sitsikansan jälleen renkaat sauhuten keskustaan ja tässä vaiheessa varmasti jo tuttuun Kaarlenholviin, jossa ilta jatkuu vähintään yhtä vauhdikkaissa meiningeissä.

MITÄ: Finanssin Very fast -fuksisitsit
MISSÄ: Paikka X
MILLOIN: 8.9. kello 18:00
MITÄ MAKSAA: 17€, sisältäen kuljetukset, haalarimerkin ja sitsitarjoilut
DRESSCODE: Jotain nopeeta + haalarit
ILMOITTAUTUMINEN: Torstaina 6.9. kello 12:00 osoitteessa Bailataan.fi. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin.

**************************

Ladies and gentlemen, forget about them ironed blouses, suits and ties, because tonight’s theme are flame beanies and the most sporty glasses (the basic features of a school of hard knocks graduate in Finland) you can find, because this is the most unacademic and uneducated party of the year!

New freshmen have just learned the rules and habits of sitsipartys so it is time to make their heads a bit dizzy and just forget about all the rules that ever existed and just go with the flow. This, my friends, is the legendary Finanssi’s freshmen sitsiparty of the year 2018!
The buses to this shady party leave from the bus station at 17:00 and stop at the university at 17:15. Please don’t be late, the buses won’t wait! After the sitsiparty the buses will take us back to the city centre and to our beloved Kaarlenholvi.

WHAT: Finanssi’s freshmen Very fast -sitsiparty
WHERE: Place X
WHEN: 8th of September at 18:00
HOW MUCH: 17€, including the busride, an overall badge and some food and drinks
DRESSCODE: something as shady as a beanie with flames and overalls
SIGN UP: Thursday 6.9. at 12:00 at Bailataan.fi. The link will be posted to this event later.